LÆR KROPSTERAPI DER VIRKER - FÅ KROPPEN I BALANCE

LÆR KROPSTERAPI DER VIRKER - SKAB BALANCE - BLIV EKSAMNIERET KROPSTERAPEUT PÅ SPORTSKROPSKOLEN - 100 LEKTIONER - PRIS KR. 8.960,00 - Efteruddannelse for masssører - Vil du lære at løsne spændinger og blokeringer i kroppen? Hjælp mennesker med ømme og spændte kroppe, sportsskader, stress, angst og andre udfordringer der har sat sig i kroppen - Vi arbejder med tryk, pulsering, kropsgreb, ledfrigørelse og afspændingsteknikker. Du lærer om forbindelsen mellem krop og sind. Dette er uddannelsen for dig der vil gå dybere ind og hjælpe mennesker. Kombinere kropsterapi med åndedrætsøvelser, samtale og fordybelse - Lær at gå i dybden på en professionel måde - Klassebaseret uddannelse - Alle med en relevant behandlerbaggrund er velkommen på uddannelsen til Kropsterapeut.

Velkommen til SPORTSKROPSKOLEN i København og Vejle

LÆR KROPSTERAPI DER VIRKER - SKAB BALANCE - BLIV EKSAMNIERET KROPSTERAPEUT PÅ SPORTSKROPSKOLEN - 100 LEKTIONER - PRIS KR. 8.960,00 - Videreuddannelse for behandlere - Vil du lære at løsne spændinger og blokeringer i kroppen - Hjælp mennesker med ømme og spændte kroppe, sportsskader, stress, angst og andre udfordringer der har sat sig i kroppen - Vi arbejder med tryk, pulsering, kropsgreb, ledfrigørelse og afspændingsteknikker. Du lærer om forbindelsen mellem krop og sind. Dette er uddannelsen for dig der vil gå dybere ind og hjælpe mennesker. Kombinere kropsterapi med åndedrætsøvelser, samtale og fordybelse - Lær at gå i dybden på en professionel måde - Klassebaseret uddannelse - Alle med en relevant behandlerbaggrund er velkommen på uddannelsen til Kropsterapeut.


KROPSTERAPI HAR VUNDET ANSEELSE HOS PROFESSIONELLE SPORTSFOLK OG BREDT I SAMFUNDET - Vil du lære at løsne spændinger og blokeringer i kroppen? Lær en anerkendt kropsterapi der skaber balance i dine energisystemer og som forbinder fysikken og sindet - Skader, traumer og sindstilstande sætter sig i kroppen, blokerer, og hæmmer derved at du fungerer optimalt - Vi arbejder med tryk, pulsering, kropsgreb, ledfrigørelse og afspændingsteknikker. Du lærer om forbindelsen mellem krop og sind. Dette er uddannelsen for dig der vil gå dybere ind og hjælpe mennesker. Kombinere kropsterapi med åndedrætsøvelser, samtale og fordybelse - Kropsterapi er en mere holistisk tilgang til kroppen og sindet, men som har vundet stor anseelse hos professionelle sportsfolk og bredt i samfundet.


Din underviser, Jesper, var tilbage i 2005 og årene omkring der, ansat på cykelholdet TEAM CSC som behandler. Her hjalp Jesper ofte den anerkendte BODY SDS grundlægger Ole Kåre Frøli, i hans behandlinger. Jesper har brugt kropsterapien på professionelle cykelryttere, fodboldspillere og håndboldspillere. Ofte efter styrt i cykelløb, stressede kroppe, mental stress og sportsslidte kroppe.


Du lærer på KROPSTERAPEUT UDDANNELSEN den dybe pulserende massage, som afspænder og frigør. Du får viden om kroppens systemer, der giver energi og overskud. Du lærer at frigøre blokeringer i led og kroppen. Arbejder med afspændingsteknikker, zoneterapi og kroppens akupressur punkter. Du lærer at afspænde muskulære spændinger, ofte forårsaget af sindet og fortid. Du får værktøjer til at forstå kroppen på en ny og bedre måde.


På uddannelsen til kropsterapeut lærer du:

  • En kropsbehandling hvor du lærer at afdække klientens krop, sind og behov. Du lærer at give en fuld kropsterapeutisk behandling (pulserende massage, ledfrigørelse og påvirkning af de balanceskabende energipunkter), samt afspændingsteknikker og forståelse for klientens balance mellem fysik og sind.
  • Zoneterapi
  • Kroppens energibaner
  • Stressbehandling
  • Lymfedrænage
  • Akupressurpunkter
  • Afspændende åndedrætsøvelser
  • Klientsamtale
  • Følelser, overbevisning og bevidsthed

Din underviser – Jesper


Tid:
100 lektioner - 10 undervisningsdage á 10 lektioner - Klassebaseret undervisning


Pris:

BETAL AF 1. GANG: Kr. 8.960,00 - Betaling ved tilmelding

BETAL AF 2. GANGE: Kr. 9.960,00 - Betal depositum på kr. 4.960,00 ved tilmelding og restbeløbet på kr. 5.000,00 senest 1. uge før opstart.


Tilmelding:http://sportskropskolen.dk/tilmelding/


Næste opstart:

KØBENHAVN - BLIV KROPSTERAPEUT - Opstart august - Hold KROP18-1K - Mandage fra kl. 08.30 til kl. 16.30 (Inkl. 30 min. frokostpause) Opstart uge 33 og eksamen i uge 41 - Max 14 elever pr. hold

KØBENHAVN - BLIV KROPSTERAPEUT - Opstart oktober - Hold KROP18-2K - Tirsdage fra kl. 08.30 til kl. 16.30 (Inkl. 30 min. frokostpause) Opstart uge 43 og eksamen i uge 49 - Max 14 elever pr. hold

Hold for 2019 opdateres snarest.


Eksamen:
Efter bestået eksamen får du udleveret dit uddannelsesbevis med titlen Eksamineret Kropsterapeut fra SPORTSKROPSKOLEN.


Adgangskrav:

Uddannelsen er åben for alle med en relevant behandleruddannelse - Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål


Undervisningen:
Uddannelsen foregår som klassebaseret undervisning på skolerne.


Din underviser, Jesper, fra SPORTSKROPSKOLEN har stor undervisningserfaring og har i mere end 15 år stået for uddannelsen af mere end 2500 professionelle Sportsmassører og Sportsterapeuter rundt om i Danmark. Jesper er desuden Sportsmassør/Soigneur for Pro cykelholdet TINKOFF/SAXO BANK 2014/2015/2016, Par nr. 7 (Michael Mørkøv/Lasse Norman) 6dagesløb, Landsholdet i landevejscykling VM for professionelle og Sportsmassør for KIF KOLDING KØBENHAVN (Herre Håndbold Liga holdet) - Har erfaring som Sportsmassør og soigneur fra Pro Tour cykelholdet TEAM CSC 2005/2006, behandling og coaching af professionelle sportsfolk indenfor professionel cykling, golf (PGA), fodbold (Superliga), håndbold (Elite og landshold), crossfit, tennis, løb, skateboard (Pro), badminton og svømning m.m., sportsmassør og behandler på Landsholdet i landevejscykling VM i Madrid 2005, massør og behandler ved Copenhagen Marathon, Copenhagen Challenge Ironman, Copenhagen Masters Badminton stævne, Copenhagen Athletics Games, Iform kvindeløb, Alt for damernes kvindeløb, Copenhagen Halvmarathon, Femina kvindeløb, DGI landsstævne, Fitness INSPIRE Convention og behandling af Team Danmark støttede sportsfolk.