SPORTSCOACHING

BLIV EKSAMINERET SPORTSCOACH PÅ SPORTSKROPSKOLEN - Eksamineret uddannelse på 30 lektioner i Motivation – Målsætning – Selvtillid – Spændingsregulering – Holdninger og værdier – Selvtale – Teamwork – Koncentration – Følelser og fornuft – Visualisering – Personlighed og identitet – Vilje – Mental konkurrenceforberedelse – Lifeskills - Sportspsykologisk model - Basal psykologi (Kriseteori, stress og udbrændthed, psyke og soma, personlighedspsykologi, det psykiske forsvar og udviklingspsykologi) - Kommunikation (Grundregler, samtaleteknik og analyse, kropssprog) - Coachen´s rolle (egenskaber og færdigheder, 5-trins modellen, handlingsplan og evaluering) - Klassebaseret undervisning - Ingen adgangskrav og afsluttes med en eksamen - Opstart året rundt - Din pris kr. 2.970,00

FÅ VIDEN DER VIRKER

BLIV EKSAMINERET SPORTSCOACH PÅ SPORTSKROPSKOLEN - Eksamineret uddannelse på 30 lektioner i Motivation – Målsætning – Selvtillid – Spændingsregulering – Holdninger og værdier – Selvtale – Teamwork – Koncentration – Følelser og fornuft – Visualisering – Personlighed og identitet – Vilje – Mental konkurrenceforberedelse – Lifeskills - Sportspsykologisk model - Basal psykologi (Kriseteori, stress og udbrændthed, psyke og soma, personlighedspsykologi, det psykiske forsvar og udviklingspsykologi) - Kommunikation (Grundregler, samtaleteknik og analyse, kropssprog) - Coachen´s rolle (egenskaber og færdigheder, 5-trins modellen, handlingsplan og evaluering) - Klassebaseret undervisning - Ingen adgangskrav og afsluttes med en eksamen - Opstart året rundt - Din pris kr. 2.970,00

Denne uddannelse giver dig værktøjer og viden til at hjælpe sportsfolk og fysisk aktive med at nå deres mål. De kan støtte dem, vejlede dem og få dem til at se vigtigheden af fokus på mentale kompetencer og udvikling.

Uddannelsen henvender sig til alle der har med sportsfolk og fysisk aktive at gøre - Du er selv sportsaktiv, træner, holdleder, instruktør, fysioterapeut, forældre til et aktivt barn, sportsterapeut eller noget helt andet, men med relevant interesse for området.

• Motivation
  • Målsætning
  • Selvtillid
  • Spændingsregulering
  • Holdninger og værdier
  • Selvtale
  • Teamwork
  • Koncentration
  • Følelser og fornuft
  • Visualisering
  • Personlighed og identitet
  • Vilje
  • Mental konkurrenceforberedelse
  • Lifeskills
  • Sportspsykologisk model
  • Basal psykologi - (Kriseteori, stress og udbrændthed, psyke og soma, personlighedspsykologi, det psykiske forsvar og udviklingspsykologi)
  • Kommunikation (Grundregler, samtaleteknik og analyse, kropssprog)
  • Coachen´s rolle (egenskaber og færdigheder, 5-trins modellen, handlingsplan og evaluering)

Er du Sportsmassør, Sportsterapeut, Kropsterapeut eller Fysioterapeut, kan du på uddannelsen få viden til støtte for dine klienter og patienter.

Er du træner, instruktør eller på anden måde tilknyttet en forening, fitnesscenter, sportsklub eller team, kan du på uddannelsen få viden til støtte for jeres medlemmer, aktive og sportsfolk.

Træner du selv meget fodbold, tennis, cykling, løb, svømning, badminton, fitness etc. kan du på uddannelsen få viden der styrker din performance.

30 lektioner

BETAL AF 1. GANG: Kr. 2.970,00 - Betales ved tilmelding.

Sommer 2018 - BLIV SPORTSCOACH - Opstart juni - Vejle - Hold COA18-1V - Onsdag til fredag i uge 24 fra kl. 09.00 til kl. 17.00 (Inkl. 30 min. frokostpause) - Ledige pladser

Sommer 2018 - BLIV SPORTSCOACH - Opstart juni - København - Hold COA18-1K - Mandag til onsdag i uge 25 fra kl. 08.30 til kl. 16.30 (Inkl. 30 min. frokostpause) - Ledige pladser

Sommer/Efterår 2018 - BLIV SPORTSCOACH - Opstart august - København - Hold COA18-2K - Fredage i ugerne 33, 35 og 37 fra kl. 08.30 til kl. 16.30 (Inkl. 30 min. frokostpause) - Ledige pladser

Sommer/Efterår 2018 - BLIV SPORTSCOACH - Opstart august - Vejle - Hold COA18-2V - Fredage i ugerne 34, 36 og 38 fra kl. 08.00 til kl. 16.00 (Inkl. 30 min. frokostpause) - Ledige pladser

Tilmelding:

Send din tilmelding her via hjemmesiden - Du vil herefter modtage en bekræftelse med betalingsoplysninger.

Du sender din tilmelding her: http://sportskropskolen.dk/tilmelding/

Du får på uddannelsen udleveret undervisningsbøger udfærdiget af Danmarks Idræts Forbund, Team Danmark og af Læge Kjeld Bruun-Jensen, Forlaget Pons.

Undervisningsbøgerne udleveres på første mødedag.

30 minutters skriftlig eksamen. Efter bestået eksamen får du udleveret eksamensbevis med titlen EKSAMINERET SPORTCOACH.

Alle er velkommen på uddannelsen.

Uddannelsen foregår som klassebaseret undervisning på skolerne i København, Vejle og Aarhus.

Din underviser, Jesper, fra SPORTSKROPSKOLEN har stor undervisningserfaring og har i mere end 15 år stået for uddannelsen af mere end 2500 professionelle Sportsmassører og Sportsterapeuter rundt om i Danmark. Din underviser har været tæt på fitnessbranchen siden 1991. Jesper er desuden Sportsmassør/Soigneur for Pro cykelholdet TINKOFF/SAXO BANK 2014/2015/2016, Par nr. 7 (Michael Mørkøv/Lasse Norman) 6dagesløb, Landsholdet i landevejscykling VM for professionelle og Sportsmassør for KIF KOLDING KØBENHAVN (Herre Håndbold Liga holdet) - Har erfaring som Sportsmassør og soigneur fra Pro Tour cykelholdet TEAM CSC 2005/2006, behandling og coaching af professionelle sportsfolk indenfor professionel cykling, golf (PGA), fodbold (Superliga), håndbold (Elite og landshold), crossfit, tennis, løb, skateboard (Pro), badminton og svømning m.m., sportsmassør og behandler på Landsholdet i landevejscykling VM i Madrid 2005, massør og behandler ved Copenhagen Marathon, Copenhagen Challenge Ironman, Copenhagen Masters Badminton stævne, Copenhagen Athletics Games, Iform kvindeløb, Alt for damernes kvindeløb, Copenhagen Halvmarathon, Femina kvindeløb, DGI landsstævne, Fitness INSPIRE Convention og behandling af Team Danmark støttede sportsfolk.