BLIV FYSIURGISK MASSØR/SPORTSMASSØR

LÆR DEN ORIGINALE SKANDINAVISKE SPORTSMASSAGE - BLIV EKSAMINERET FYSIURGISK SPORTSMASSØR PÅ SPORTSKROPSKOLEN - MASSAGE DER VIRKER - 100 LEKTIONER - DIN PRIS KR. 9.950,00 - Eksamineret og anerkendt massøruddannelse i anatomi, fysiologi, biomekanik, bevægelseslære, praktisk fysiurgisk massage/sportsmassage, behandlerpsykologi, klinikdrift, triggerpunkter, PNF udspænding og Event sportsmassage - Klassebaseret undervisning - Ingen adgangskrav og afsluttes med en eksamen - Opstart året rundt - Dagshold, aftenhold, weekendhold og intensivhold på vores skoler i København og i Vejle - Velkommen

LÆR DEN ORIGINALE SKANDINAVISKE SPORTSMASSAGE

LÆR DEN ORIGINALE SKANDINAVISKE SPORTSMASSAGE - BLIV EKSAMINERET FYSIURGISK SPORTSMASSØR PÅ SPORTSKROPSKOLEN - MASSAGE DER VIRKER - 100 LEKTIONER - DIN PRIS KR. 9.950,00 - Eksamineret og anerkendt massøruddannelse i anatomi, fysiologi, biomekanik, bevægelseslære, praktisk fysiurgisk massage/sportsmassage, behandlerpsykologi, klinikdrift, triggerpunkter, PNF udspænding og Event sportsmassage - Klassebaseret undervisning - Ingen adgangskrav og afsluttes med en eksamen - Opstart året rundt - Dagshold, aftenhold, weekendhold og intensivhold på vores skoler i København og i Vejle - Velkommen


Drømmer du om at give en god massage der virker og blive en professionel Sportsmassør, så vælg denne spændende kvalitets massøruddannelse hos SPORTSKROPSKOLEN - Dagshold, 2dageshold, weekendhold og intensivhold.

SPORTSKROPSKOLEN er Danmarks førende skole inden for Sportsmassage og Sportsterapi.

Dette er massøruddannelsen for dig der vil arbejde professionelt som Sportsmassør på sportshold, landshold, på teams, i sportsklinikker, på spa eller i din egen sportsklinik, og for dig som ønsker at have et godt bijob eller for dig som vil hjælpe andre med sportsmassage, hjælpe venner og familie.

På SPORTSKROPSKOLEN´s uddannelse til Massør/Sportsmassør lærer du:

 • Almen anatomi for knogler, led og muskler
 • Bevægelseslære og mekaniske grundregler
 • Benets anatomi og funktion
 • Torsos anatomi og funktion
 • Armens anatomi og funktion
 • Biomekanik (Kræfter, tyngdepunkt, acceleration, centralbevægelse, træghedsmoment og rotation, bevægelsesanalyse)
 • Almen fysiologi (Cellelære, Nyrer og urinveje, Fordøjelsessystemet, Hormonsystemet, Lymfesystemet, Kredsløbssystemet, Luftvejene, Nervesystemet og Sanseorganerne)
 • Fysiurgisk Massage/Sportsmassage (1 times Helkropsmassage, 30 min. benmassage og 30 min. rygmassage)
 • Behandlerpsykologi/Klientforhold (Din rolle som behandler, kommunikation, relationsdannelse, klienttyper etc)
 • Klinikdrift (Opstart af virksomhed, markedsføring, lovgivning, forretningsplan, service, budget, regnskab etc.)
 • Event Sportsmassage (En professionel massageform der kan benyttes før og lige efter fysisk aktivitet)
 • Triggerpunkter
 • PNF udspænding

På SPORTSKROPSKOLEN lærer du den klassiske fysiurgiske sportsmassage. Den mest anerkendte massageform. Kvalitets massøruddannelse på 100 lektioner fordelt på anatomi, fysiologi, bevægelseslære, fysiurgisk sportsmassage og en grundig eksamen. Når du har bestået eksamen har du en god og basal viden om kroppens fysiologiske funktioner (kredsløbet, celler, fordøjelsen, nervesystemet, m.m.) og en god og basal viden om kroppens anatomi (muskler, knogler og led). Du har lært en professionel helkropsmassage behandling, hvor du kan give massage af benene, sædemuskulaturen, fødderne, skulderne, nakken, ryggen, arme og hænder, brystkassen og ansigtet.

 • Sportsmassage er massage der virker. Tiden hvor massage blot var en hyggelig luksus er forbi. De sidste 5-10 år har massage udviklet sig meget og bruges i dag organiseret i den professionelle sportsverden. For os er massage et håndværk. På SPORTSKROPSKOLEN har vi en konkret tilgang til behandlingerne og arbejder os gennem kroppen systematisk, undersøger, afdækker problematikker og manuelt vævsbehandler muskulaturen. Sportsfolkene får bedre energi, forebygger sportsskader, lindrer muskelømhed (frigørelse af antiinflammatoriske molekyler), skaber bedre fleksibilitet og øger præstationsniveauet. Sportsmassage optimerer de aktives restitution. Og i vores verden er sportsfolk ikke kun eliten. Alle der træner, er fysisk aktive og bruger deres kroppe, har fordele ved professionel sportsmassage.

Det er ikke nok at træne hårdt efter store planer, investere i alt det korrekte og bedste udstyr, hvis kroppen ikke kan følge med. Så er der risiko for skader og ydeevnen reduceres. Det har de "kloge" sportsfolk fundet ud af. Derfor er fremtiden i restitutionens navn. Sportskroppen har efter træning og konkurrence brug for hvile/søvn, ernæring, udspænding, massage, kulde/varme behandling, mental forberedelse, kompressionsbehandling - Optimal restitution giver dig bedre energi, forebygger sportsskader, muskelømhed og øger præstationsniveauet.


BLIV RAB MASSØR- OG SPORTSBEHANDLER - Vil du være RAB massør, giver vi dig den mulighed på SPORTSKROPSKOLEN. I Danmark findes der kun 1 officiel branchegodkendt uddannelse for massører. Den hedder RAB MASSØR. Den kræver at du samlet har 660 lektioners uddannelse. Opfylder du de uddannelseskrav kan du blive godkendt RAB massør efter Styrelsen for Patienssikkerhed´s uddannelsesregler og opnå momsfritagelse for dine behandlinger ved SKAT.

RAB ordningen er den eneste officielle massøruddannelse i Danmark. Med RAB kan du få patienter fra sundhedsforsikringer, behandlerforsikring, momsfritagelse og flere og flere virksomheder kræver at du er RAB MASSØR for at kunne blive ansat. Derfor er det vigtigt når du vælger en skole og et uddannelsessted, at du sikrer dig at du har muligheden for at kunne blive RAB. Ikke alle skoler tilbyder denne mulighed. Det gør vi på SPORTSKROPSKOLEN. Og vi har gjort det nemt for dig.

Sådan gør du:

 1. Tager SPORTSKROPSKOLENS uddannelse til Massør/Sportsmassør - 100 lektioner
 2. Overbygger og tager SPORTSKROPSKOLENS uddannelse til Sportsterapeut - 50 lektioner
 3. Overbygger og tager SPORTSKROPSKOLENS uddannelse til RAB Massør- og Sportsbehandler 510 lektioner

Det gør det nemt for dig at blive RAB - fordelt over 3 moduler/uddannelser - Nemt og overskueligt - Har du spørgsmål, så ring eller skriv til os - Du er altid velkommen.


OPTIMAL INDLÆRING - KLASSEBASERET UNDERVISNING: På uddannelsen til Massør/Sportsmassør på SPORTSKROPSKOLEN har du altid din underviser i nærheden. Undervisningen foregår på skolen, i et tæt samarbejde mellem elev og underviser. Klassebaseret undervisning i anatomi, fysiologi og massage er en effektiv indlæringsform, så du altid kan få svar på dine spørgsmål, røre ved knogler og muskler og opnå en tryg indlæring. Vi tilbyder ikke E-learning på SPORTSKROPSKOLEN af samme årsag. Vi ønsker optimal indlæring, et trygt uddannelsesforløb og de bedste muligheder for dig som elev.

Sportsmassage virker på mange forskellige måder, bl.a. ved at sænke evt. muskelsmerter, forøge de bløde vævs smidighed (muskler, sener, ledbånd og muskelhinder), koordinere musklernes naturlige spænding (tonus) og dermed skabe bedre muskelbalance. Med andre ord, medfører massagen at bevægeapparatets funktioner normaliseres, hvilket letter kroppens udskillelse af affaldsstoffer og tilførsel af frisk, ilt- og næringsrigt blod.

Når du har bestået eksamen kan du fra dag 1 at give en tryg og effektiv fysiurgisk sportsmassage på 1 time, samt give 30 min. Benmassage og 30 min. Rygmassage.

DINE MULIGHEDER: Massøruddannelsen på SPORTSKROPSKOLEN giver dig gode muligheder. En rigtig stor del af skolens elever får efter endt eksamen gode jobs i branchen, blandt andet i sportsklinikker, i klubber, på teams, virksomhedsordninger, på SPA´s og flere og flere vælger at gå deres eget spor og åbner egen klinik/firma, hvor de udbyder professionel massage og sportsbehandlinger. Du lærer anatomi og fysiologi på et højt fagligt niveau, og du lærer et solidt håndværk som massør, så du bliver en værdifuld, anerkendt og professionel massør. Vi har stor fokus på dine jobmuligheder efter endt eksamen. Om du ønsker at åbne egen virksomhed/klinik, eller dit mål er at blive ansat i en virksomhed i branchen. Alt i alt bliver du klædt rigtigt godt på til en karriere som Massør/Sportsmassør. Baseret på dine egne drømme, gåpåmod og planer, samt skolens og din undervisers erfaring og viden om livet som behandler.

Vi har mange elever på skolen der søger ind som fysioterapeut. De vil med uddannelserne til Sportsmassør og Sportsterapeut supplere deres kvote 2 ansøgning. Uddannelserne er ikke en rød løber ind på studierne, men med den viden og de kundskaber man får på uddannelserne har man en pre-viden om anatomi og fysiologi, behandleradfærd og kan give professionelle kropsbehandlinger. Du kan ved siden af dit studie have et fagrelevant job som Sportsmassør og Sportsterapeut.

Mange vælger efter deres massøruddannelse at overbygge og udvide deres kompetencer med SPORTSKROPSKOLEN´s uddannelse til SPORTSTERAPEUT - Lær Sportsskadeterapi, Sportsakupunktur, Sportscupping, Sportsernæring, Sportscoaching, Sportsfysiologi, Foamroller, Udvidet Sportsmassage, Restitutionskonceptet og Manuel Sportsterapi.

GODE JOBMULIGHEDER – Søren Larsen har åbnet Køge Sportsterapi, Hasse har åbent egen klinik Simple Body, Nichlas har åbnet Sportsklinik Vestfyn, og er samtidig tilknyttet Faaborg ØH's 3. Divisions herre håndboldhold, samt Flemløse/Haarby's 2 serie 2 fodboldhold, Hasse har åbnet egen Sportsklinik i København, Anja har åbnet egen sportsklinik på fyn og er tilknyttet et Dame Fynsseriehold, Matthias er Sportsmassør hos Nørrebro Fysioterapi, Stine er Sportsmassør og Sportsterapeut hos Øresund Håndbold, Maja er Sportsmassør hos Crossfit Hobro, Jesper er ansat som Sportsmassør hos KLINIK, Jens har åbnet Nordsjællands Sportsklinik, Annette har åbnet egen Sportsklinik, Martin har åbnet egen Sportsklinik, Niklas er Sportsmassør hos Bagsværd fysioterapi og træningsklinik, Julie er Sportsmassør hos FYSIQ, Sophie-Amalie har åbnet egen sportsklinik i München, Signe er Sportsmassør og Sportsterapeut hos Brøndby IF 1. seniorherrer samt på dameholdet i 3F ligaen, Birgitte er Sportsmassør hos Enjoyresort Rømø, Kenneth har åbnet egen Sportsklinik, Ida er Sportsmassør hos Mirage Spa og Massagekompagniet, Mads er Sportsmassør hos Bramsnæs fysioterapi, Rasmus er Sportsmassør hos Sportsfyssen, Sandra er Sportsmassør for Copenhagen Baracudas Australian football Club, Nick er nu Sportsmassør for F.C. Roskilde, Julie er massør for Ishockey landsholdet, Trine er massør hos Bella Sky Spa, Lene er Massør hos klinik Ezanza, Charlie er Massør hos Massagekompagniet, Manja har egen klinik Manja D Velvære, Simon er Massør hos Mirage Spa, Julie og Christine arbejder hos Samadhi Spa, Henning har åbnet egen klinik i Holbæk, Thomas har åbnet egen klinik, Lise har åbnet egen klinik, Poul har åbnet Klingenborg Sportsmassage, Bettina har åbnet BK Massage og Sportsterapi i Slagelse, Alexander har åbnet Øbro Massage i København, Julie brugte uddannelsen til at forberede sig til Fysioterapeut uddannelsen, hvor hun nu går - Jeg har ligeledes uddannet massører til DGI-byen, Falck Healthcare, F.C. Midtjylland, Nimat, Brøndby IF, ComWell, Sportsklinikker, Sundhedsdoktor, Arendal Spa, Helle Thorup Spa, Randers F.C., Equinox, O.B. Fodbold, Badminton, Landsholdet, Wellatwork, Landsholdet i cykling, Well-Come, Charlottehaven Fitness, Viborg håndboldklub, Ishockey landsholdet, Cityfys, Team CSC, fitnessdk, MOBO companycare, Avalon Spa, Krydstogtskibe, Healthcare centre, TEAM Christina Watches cykelhold, Skive Håndboldklub, LIGAHERRE holdet og 1 divisions damer, Sportsklinikkker, Copenfysioterapi, SATS, La Santa Sport, fysioterapeut klinikker, kiropraktor klinikker, internationale elite fodboldklubber, professionelle håndbold-, fodbold-, cykel- og ishockeyhold.

Din underviser, Jesper, fra SPORTSKROPSKOLEN har stor undervisningserfaring og har i mere end 15 år stået for uddannelsen af mere end 2500 professionelle Sportsmassører og Sportsterapeuter rundt om i Danmark. Jesper er desuden Sportsmassør/Soigneur for Pro cykelholdet TINKOFF/SAXO BANK 2014/2015/2016, Par nr. 7 (Michael Mørkøv/Lasse Norman) 6dagesløb, Landsholdet i landevejscykling VM for professionelle og Sportsmassør for KIF KOLDING KØBENHAVN (Herre Håndbold Liga holdet) - Har erfaring som Sportsmassør og soigneur fra Pro Tour cykelholdet TEAM CSC 2005/2006, behandling og coaching af professionelle sportsfolk indenfor professionel cykling, golf (PGA), fodbold (Superliga), håndbold (Elite og landshold), crossfit, tennis, løb, skateboard (Pro), badminton og svømning m.m., sportsmassør og behandler på Landsholdet i landevejscykling VM i Madrid 2005, massør og behandler ved Copenhagen Marathon, Copenhagen Challenge Ironman, Copenhagen Masters Badminton stævne, Copenhagen Athletics Games, Iform kvindeløb, Alt for damernes kvindeløb, Copenhagen Halvmarathon, Femina kvindeløb, DGI landsstævne, Fitness INSPIRE Convention og behandling af Team Danmark støttede sportsfolk.

Dine muligheder som massør er mange. Drømmer du om at åbne din egen klinik, søge job i branchen eller blive ansat som massør i dit lokale fitnesscenter eller sportsklub, så er en massøruddannelse fra Sportskropskolen en god og fornuftig beslutning.

Tid:

100 lektioner

Pris:

BETAL AF 1. GANG: Kr. 9.950,00 - Ved betaling af 1. gang ved tilmelding

BETAL AF 2. GANGE: : Kr. 10.950,00 - Opdeles i to betalinger - Vi tager er administrationsgebyr på kr. 1.000,00 - Du betaler første betaling - dit depositum - på kr. 5.000,00 ved din tilmelding og restbeløbet på kr. 5.950,00 betales senest 1 uge før første mødedag på uddannelsen. Første betaling skal betales ved tilmelding.

Næste opstart:

Se hold, datoer og ledige pladser under kalender - Opstart året rundt - Dagshold, 2dageshold, aftenhold, weekendhold og intensivhold - København og Vejle

Materialer:

Du får på uddannelsen udleveret undervisningsbøger udfærdiget af Danmarks Idræts Forbund (udfærdiget af læger og fysioterapeuter) og af Læge Kjeld Bruun-Jensen, Forlaget Pons.

 • Anatomi og bevægelseslære i idræt – ISBN nr.: 8790316878 (Rolf Wirheds bog er uundværlig fagbog i biomekanik for alle trænere og instruktører, idrætsledere, idrætsudøvere samt for fysioterapeuter, idrætslærere og idrætsstuderende. Bogen giver med sine righoldige illustrationer og grundige forklaringer mulighed for en god viden om anatomi og mekanik, der vil give mulighed for at analysere og forstå netop den idrætsgren, man er interesseret i.)
 • KROPPENS OPBYGNING OG FUNKTION - Forfatter Læge Kjeld Bruun-Jensen. ISBN 978-87-90533-03-8

Eksamen:

1 times skriftlig eksamen i anatomi og fysiologi, samt 30 min. praktisk massage. Efter bestået eksamen får du udleveret eksamensbevis med titlen Eksamineret Fysiurgisk Massør/Sportsmassør fra Sportskropskolen

Adgangskrav:

Alle er velkommen på uddannelsen.

Undervisningen:

Uddannelsen foregår som klassebaseret undervisning på skolerne i København og Vejle.

Teoretisk undevisning

Fysiologi - Du får udleveret bogen KROPPENS OPBYGNING OG FUNKTION - Forfatter Læge Kjeld Bruun-Jensen. ISBN 978-87-90533-03-8, 144 sider, 100 illustrationer. Denne bog giver læseren et OVERBLIK over anatomien og fysiologien. Bogen som er meget let læst, introducerer faget og giver dermed en baggrund for fordybelse i det egentlige pensum. Fra en pædagogisk synsvinkel en god måde at lære stoffet på. Faget anatomi og fysiologi får ofte skyld for at være tørt og akademisk. I denne bog gøres der op med dette dogme, ved at fremstille faget i et letlæseligt sprog krydret med små anekdoter

 • Cellelære
 • Nyrer og urinveje
 • Fordøjelsessystemet
 • Hormonsystemet
 • Lymfesystemet
 • Kredsløbssystemet
 • Luftvejene
 • Nervesystemet
 • Sanseorganerne

Anatomi - Du får udleveret bogen Anatomi og bevægelseslære i idræt – ISBN nr.: 8790316878(Rolf Wirheds bog er uundværlig fagbog i biomekanik for alle trænere og instruktører, idrætsledere, idrætsudøvere samt for fysioterapeuter, idrætslærere og idrætsstuderende. Bogen giver med sine righoldige illustrationer og grundige forklaringer mulighed for en god viden om anatomi og mekanik, der vil give mulighed for at analysere og forstå netop den idrætsgren, man er interesseret i.

 • Almen anatomi for knogler, led og muskler
 • Mekaniske grundregler
 • Benets anatomi og funktion (Hofte, knæ, underben og fod)
 • Kroppens anatomi og funktion (Ryg og bug)
 • Armens anatomi og funktion (Skulder, albue og hånd)
 • Biomekanik og bevægelse
 • Kroppens muskler (Udspring, fæste og funktion)
 • Kroppens knogler

Praktisk undervisning

Du bliver undervist i klassisk fysiurgisk sportsmassage. Massage af hele kroppen (ben, sæde, ryg, nakke, skuldre, arme, hænder, fødder og ansigt) - Du lærer at bruge en professionel briks, lagener, olier og cremer, og den optimale arbejdsstilling. Massagen er vores håndværk og det betyder at vi er grundige og får alle vinkler med i at give en god og grundig massagebehandling.

Hvad er massage

Massage anvendes f.eks. af mange seriøse sportsudøvere som forebyggende behandling, til at forkorte restitutions tiden efter træning og konkurrence, samt til at forkorte helingsprocesserne efter skade. Desuden er massagen effektiv i behandlingen og forebyggelsen af muskulære lidelser i bevægeapparatet, heriblandt museskader, spændingshovedpine, øm og træt lændemuskulatur o.lign. Massage giver desuden velvære og forebygger bl.a. stress ved regelmæssige behandlinger.

For oldtidens græske og romerske læger var massage et af de vigtigste midler til at helbrede sygdom og fjerne smerter. Tidligt i det 5. århundrede f. kr. skrev Hippocrates "Medicinens fader": "Lægen må have forstand på mange ting, men under alle omstændigheder på at massere, for ved massage kan han stramme led, som er for løst og løsne et led, som er for stramt". Det 11. århundredes arabiske filosof og læge Aricenna skrev, at formålet med massage var at sprede de affaldsstoffer i kroppen, som ikke allerede ved fysisk aktivitet var blevet udskilt fra musklerne.

I begyndelsen af det 19. århundrede udviklede den svenske fysiolog, P. H. Ling sit eget massagesystem – Fysiurgisk massage, også kaldet swedish massage på engelsk – hvor han forenede siden viden med kroppen og fysiologi, men manuelle kropsbehandlinger.

Massage virker på mange forskellige måder, bl.a. ved at sænke evt. muskelsmerter, forøge de bløde vævs smidighed (muskler, sener, ledbånd og muskelhinder), koordinere musklernes naturlige spænding (tonus) og dermed skabe bedre muskelbalance. Med andre ord, medfører massagen at bevægeapparatets funktioner normaliseres, hvilket letter kroppens udskillelse af affaldsstoffer og tilførsel af frisk, ilt- og næringsrigt blod.

Jeg har blandt andet uddannet behandlere til DGI-byen, Falck Healthcare, F.C. Midtjylland, Nimat, Brøndby IF, ComWell, Sportsklinikker, Sundhedsdoktor, Arendal Spa, Helle Thorup Spa, Randers F.C., Equinox, O.B. Fodbold, Badminton, Landsholdet, Wellatwork, Landsholdet i cykling, Well-Come, Charlottehaven Fitness, Viborg håndboldklub, Ishockey landsholdet, Cityfys, Team CSC, fitnessdk, MOBO companycare, Avalon Spa, Krydstogtskibe, Healthcare centre, TEAM Christina Watches cykelhold, Skive Håndboldklub, LIGAHERRE holdet og 1 divisions damer, Sportsklinikkker, Copenfysioterapi, SATS, La Santa Sport, fysioterapeut klinikker, kiropraktor klinikker, internationale elite fodboldklubber, professionelle håndbold-, fodbold-, cykel- og ishockeyhold. Ligeledes starter en stor andel af vores elever egen klinik med succes.

Har du tanker om at bruge din massøruddannelse i udlandet, bør du undersøge hvordan reglerne er der og hvad de enkelte lande har af uddannelseskrav.

Mødepligt - Det forventes at du møder til undervisningen under hele forløbet. Har du vigtige aftaler, ferie eller sygdom så finder vi selvfølgeligt en løsning på dette.

Velkommen på SPORTSKROPSKOLEN i København og Vejle