RING TIL JESPER PÅ - Mandag til fredag mellem kl. 08:00 og kl. 08:30, samt mellem kl. 11:30 og kl. 12:00 - Jeg er klar ved telefonen og svarer på dine spørgsmål - Jeg er skoleleder og underviser på SPORTSKROPSKOLEN og jeg kan svare med det samme på alt der har med vores uddannelser, holdstart, priser, dine muligheder at gøre og hvad du end har på hjertet.

Få svar på dine spørgsmål

RING TIL JESPER PÅ - Mandag til fredag mellem kl. 08:00 og kl. 08:30, samt mellem kl. 11:30 og kl. 12:00 - Jeg er klar ved telefonen og svarer på dine spørgsmål - Jeg er skoleleder og underviser på SPORTSKROPSKOLEN og jeg kan svare med det samme på alt der har med vores uddannelser, holdstart, priser, dine muligheder at gøre og hvad du end har på hjertet - Du kan også FaceTime mig eller sende en SMS om at du ønsker et opkald - Ring til mig på mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 08:30, samt fra kl. 11:30 til kl. 12:00 og få svar på dine spørgsmål

Velkommen - Mvh. Jesper - SPORTSKROPSKOLEN