BLIV SPORTSKOSTVEJLEDER

BLIV EKSAMINERET SPORTSKOSTVEJLEDER - SPORTSKROPSKOLEN - 50 lektioners uddannelse der afsluttes med eksamen - Kostanbefalinger for sportsfolk - Energibehov - Forbrænding - Kalorier - Kulhydrat - Protein - Fedt - Vitaminer og mineraler - Væske - Kosttilskud - Kostvaner / Kostprofil - Brug af kalorietæller - Du lærer at lave en kropsanalyse med en TANITA vægt med print (Giver udskrift med vægt, BMI, Basal stofskifte, Fedtprocent, Fedtmasse, Visceralt fedt (omkring indre organer), Muskelmasse, Vand i procent og i kg. samt vurderet knoglemasse.) - Lær at lave en energiplan til træning og konkurrence ud fra de 3 T'er (Energigels, energibarer, proteintilskud, energitilskud - Hvornår og hvordan) - Kost og restitution - Fokus på spiseforstyrrelser for sportsfolk - Et uddannelse med viden som du kan bruge til at hjælpe dig selv og aktive/sportsfolk i din klub, team, sportshold, fitnesscenter m.m. - Uddannelsen er åben for alle - Din pris kr. 4.955,00

Lær at vejlede om Sportsernæring

Hvad er optimal sportsernæring i forbindelse med fysisk aktivitet - Få brugbar viden på SPORTSKROPSKOLEN - En uddannelse hvor du ikke blot lærer at vejlede de der skal tabe sig, men også dem der skal tage på eller dem der har den optimale vægt, men ønsker mere energi til træning, konkurrence og en aktiv hverdag.

Flere og flere ved, at fremtiden står i de aktives navn og at ernæring og kost skal passes ind i en dagligdag, med sport/motion, arbejde og skole. Alle har i dag viden om at slankekure, slankeprodukter, slankekonsulenter, mirakelkure og skrappe diæter ikke er vejen frem. Hvis du ønsker at leve sundt, så er det derimod kombinationen af motion og aktivitet, samt sund og nærende ernæring, der er vejen frem. Derfor er fremtidens ernæringsrådgivning og viden, baseret på netop sportsernæring.

• Kostanbefalinger for sportsfolk og aktive - Børn og voksne
  • Energibehov - Forbrænding - Kalorier
  • Kulhydrat - Protein - Fedt - Vitaminer og mineraler - Væske - Kosttilskud
  • Kostvaner / Kostprofil / Ernæringsplan
  • Brug af kalorietæller
  • Du lærer at lave en kropsanalyse med en TANITA vægt med print (Giver udskrift med vægt, BMI, Basal stofskifte, Fedtprocent, Fedtmasse, Visceralt fedt (omkring indre organer), Muskelmasse, Vand i procent og i kg. samt vurderet knoglemasse.)
  • Energigels, energibarer, proteintilskud, energitilskud - Hvornår og hvordan
  • Kost og restitution
  • Lær at lave en energiplan til træning og konkurrence ud fra de 3 T'er (Energigels, energibarer, proteintilskud, energitilskud - Hvornår og hvordan)
  • Måling af blodsukker og Ketosis

En uddannelse med viden som du kan bruge til at hjælpe dig selv og aktive/sportsfolk i din klub, team, sportshold, fitnesscenter m.m.

50 lektioner - 5 undervisningsdage á 10 lektioner - Klassebaseret undervisning.

Kr. 4.955,00 - Beløbet betales af 1. gang ved tilmelding.

Undervisningsmaterialer fra Danmarks Idræts Forbund, Team Danmark, samt bogen "Sportsernæring".

Alle er velkommen på uddannelsen.

1 times skriftlig eksamen. Efter bestået eksamen får du udleveret dit uddannelsesbevis med titlen Eksamnieret Sportskostvejleder fra SPORTSKROPSKOLEN.

• KØBENHAVN - OPSTART MARTS 2018 - SPORTSKOSTVEJLEDER - Hold SKV18-1K - Torsdag og fredag i uge 11, torsdag, fredag og lørdag i uge 12 - Undervisning fra kl. kl. 08.30 til kl. 16.30 (Inkl. 30 min. frokostpause) - Ledige pladser

Tilmelding: http://sportskropskolen.dk/tilmelding/