FÅ VIDEN OM SPORTSMENTALE KOMPETENCER FOR AKTIVE OG SPORTSFOLK DER VIRKER

BLIV EKSAMINERET SPORTSMENTALTRÆNER - KØBENHAVN OG VEJLE - SPORTSKROPSKOLEN - FÅ VIDEN OM SPORTSMENTALE KOMPETENCER FOR AKTIVE OG SPORTSFOLK DER VIRKER - Lær basale sportspsykologiske færdigheder og teknikker, og du får viden der hjælper de aktive med afklaring, målsætning, motivation, visualisering og koncentration - Viden for dig som til dagligt beskæftiger dig med aktive mennesker og sportsfolk - Forstå hvad der driver mennesket og forstå de bagved liggende teorier og handlemønstre - Holdning og værdier – Målsætning – Visualisering – Koncentration – Teambuilding - Selvtillid/Selvværd – Spændingsregulering - Mental konkurrenceforberedelse - Den Sportspsykologiske model - Chimpmind (Følelser og fornuft) - Mental trænings- og konkurrencestrategi - 60 lektioner - Din pris kr. 4.950,00

FÅ VIDEN OM SPORTSMENTALE KOMPETENCER FOR AKTIVE OG SPORTSFOLK

BLIV EKSAMINERET SPORTSMENTALTRÆNER - KØBENHAVN OG VEJLE - SPORTSKROPSKOLEN - FÅ VIDEN OM SPORTSMENTALE KOMPETENCER FOR AKTIVE OG SPORTSFOLK - Lær basale sportspsykologiske færdigheder og teknikker, og du får viden der hjælper de aktive med afklaring, målsætning, motivation, visualisering og koncentration - Viden for dig som til dagligt beskæftiger dig med aktive mennesker og sportsfolk - Forstå hvad der driver mennesket og forstå de bagved liggende teorier og handlemønstre - Holdning og værdier – Målsætning – Visualisering – Koncentration – Teambuilding - Selvtillid/Selvværd – Spændingsregulering - Mental konkurrenceforberedelse - Den Sportspsykologiske model - Chimpmind (Følelser og fornuft) - Mental trænings- og konkurrencestrategi - 60 lektioner - Din pris kr. 4.950,00

Uddannelsen er for dig der arbejder med og interesserer dig for aktive og sportsfolk - Få samme viden og kompetencer som bruges i den professionelle sportsverden, cykling, superliga fodbold, herreliga håndbold, professionel atletik, løb, fitness, badminton, golf, ishockey, crossfit, landshold, teams og på Team Danmark støttede sportsfolk – Forstå, vejled og inspirer.

Få relevant og underbygget viden omkring motivation, målsætning og visualisering - Lær værktøjer og få teoretisk viden der gør dig til en vigtig og støttende brik for aktive og sportsfolk.

”At motivere er ikke det samme som at overtale eller tvinge nogen til noget. Når man hjælper med at afklare og øge motivation, er det vigtigt ikke at være moraliserende og manipulerende. Ansvaret for den enkeltes valg skal lægges over på personen selv.”

Vi lære dig basale sportspsykologiske færdigheder og teknikker, og du får viden der hjælper de aktive med afklaring, målsætning, motivation, visualisering og koncentration - Kurset har fokus på sportsfolk og aktive. Hjælpe dem med at afklare situationen, forstå deres følelser og handlinger, nå deres mål og handle optimalt i trænings og konkurrence situationer.

• Indre/ydre motivation
  • Afklaring og erkendelse
  • Holdning og værdier
  • Målsætning
  • Visualisering
  • Koncentration
  • Teambuilding
  • Selvtillid/Selvværd
  • Spændingsregulering
  • Mental konkurrenceforberedelse
  • Sportspsykologisk model (Situationen, Personlighed og idenditet, Livet som sportsudøver/Lifeskills, Det mentale hjul, Nøglepersoner, Miljø inden for sporten, Miljø uden for sporten).
  • Chimpmind - Følelser og fornuft
  • Mental trænings- og konkurrencestrategi.

60 lektioner - 6 undervisningsdage á 10 lektioner - Klassebaseret undervisning

BETAL AF 1. GANG: Kr. 4.950,00 - Ved betaling af 1. gang ved tilmelding

BETAL AF 2. GANGE: : Kr. 5.950,00 - Opdeles i to betalinger - Vi tager er administrationsgebyr på kr. 1.000,00 - Du betaler første betaling - dit depositum - på kr. 2.950,00 ved din tilmelding og restbeløbet på kr. 3.000,00 betales senest 1 uge før første mødedag på uddannelsen - Første betaling betales ved tilmelding.

• Efterår 2017 - BLIV SPORTSMENTALTRÆNER - Opstart november - København - Hold MEN17-1K - Mandage og tirsdage fra kl. kl. 08.30 til kl. 16.30 (Inkl. 30 min. frokostpause) - Start i uge 46 og eksamen tirsdag 48 - 24 ledige pladser

Tilmelding: http://sportskropskolen.dk/tilmelding/

1 times eksamen - Efter bestået eksamen får du udleveret eksamensbevis med titlen Eksamineret Sportsmentaltræner fra Sportskropskolen

Uddannelsen er åben for alle.

Uddannelsen foregår som klassebaseret undervisning på skolerne i København og Vejle - Du får udleveret undervisningsbøger fra Danmarks Idræts Forbund og Team Danmark.