LÆR AKUTERAPI DER VIRKER

BLIV AKUTERAPEUT

LÆR AKUTERAPI DER VIRKER – BLIV DIPLOMEKSAMINERET AKUTERAPEUT PÅ SPORTSKROPSKOLEN – 50 LEKTIONER – PRIS KR. 4.970,00 – Denne uddannelse giver dig behandlerværktøjer og kompetencer så du kan afhjælpe problematikker i hele kroppen – Torso – Pelvis – Columna – Ekstremiteter – Lær at behandle med Dry Needling, Refleksakupunktur og Kinesisk akupunktur – Akuterapeut uddannelsen har samlet alt det bedste inden for akupunktur og nålebehandling – Vi har skåret ind til benet og tilbyder de akubehandlinger som bruges i den professionelle sportsverden, på elite teams, sportsklinikker, landshold og på Team Danmark støttede sportsfolk. – Effektive og professionelle behandlinger for atleter, sportsfolk og aktive der vil optimere performance, skadesbehandling, forebygge sportsskader, styrke deres restitution og sænke stress – Uddannelsen er åben for alle med en relevant anatomisk og fysiologisk baggrundsviden – Massører, fysioterapeuter, fys.stud., trænere, kiropraktorer, læst idræt, ergoterapeuter etc. – Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål info@sportskrop.dk

 

KOM TIL ÅBENT HUS – Kom og besøg skolen, se lokalerne, hør om uddannelserne, mød din underviser, se undervisningsmaterialerne, hør om dine muligheder og få svar på dine spørgsmål – Datoer, tid og sted for vores Åbent Hus kan du finde som begivenheder på vores facebook side – Find det Åbent Hus du vil deltage ved og tryk deltag – Nemt og simpelt – Velkommen

BOR DU I JYLLAND, PÅ FYN ELLER BORNHOLM – SÅ FÅ KR. 500,00 I BRORABAT – Bor du i Jylland, på Fyn eller Bornholm og tilmelder du dig en af vores uddannelser på INTENSIVHOLD på skolen i København, giver vi dig 1 x kr. 500,00 i BRORABAT pr. hold du deltager på – Vi har elever fra hele Danmark på intensivhold på skolen i København – Dem vil vi gerne hjælpe – Eleverne bor hos venner, familie, hotel, hostel, vandrerhjem eller airbnb – Som en god nordjysk elev sagde “Vil man, så vil man. Og så er det rart at få set noget andet af landet” – KOM MED OS

TILBUD – FÅ GRATIS UDDANNELSER OG SPAR GODE PENGE – Se vores gode tilbud her: https://sportskropskolen.dk/tilbud/

AKUTERAPEUT uddannelsen giver dig behandlerværktøjer og kompetencer så du kan afhjælpe problematikker i hele kroppen – Torso – Pelvis – Columna – Ekstremiteter – Lær at behandle med Dry Needling, Refleksakupunktur og Kinesisk akupunktur – Akuterapeut uddannelsen har samlet alt det bedste inden for akupunktur og nålebehandling – Vi har skåret ind til benet og tilbyder de akubehandlinger som bruges i den professionelle sportsverden, på elite teams, sportsklinikker, landshold og på Team Danmark støttede sportsfolk. – Effektive og professionelle behandlinger for atleter, sportsfolk og aktive der vil optimere performance, skadesbehandling, forebygge sportsskader, styrke deres restitution og sænke stress.

  • Dette er absolut en uddannelse der er værd og overveje hvis du arbejder med kroppe og sportsfolk – Akuterapeut uddannelsen på SPORTSKROPSKOLEN er den eneste af sin slags i Danmark

Du har sikkert hørt om Sportsakupunktur. Sportsakupunktur blev udviklet af Jesper, fra SPORTSKROPSKOLEN, tilbage i 2006/2007 – Sammen med en anerkendt fysioterapeut kombinerede vi Triggerpunktsakupunktur og Refleksakupunktur og døbte det Sportsakupunktur. Denne uddannelse, til Akuterapeut, er en videreudvikling af Sportsakupunkturen. Bredere og dybere læring, flere behandlingsmuligheder.

På uddannelsen lærer du:

  • Dry Needling – Dry needling er strengt taget ikke akupunktur, men en yderst effektiv, og smertefri måde at behandle en overspændt muskulatur på. Nålen sættes direkte ind i dine musklers triggerpunkter og i myoser, som næsten øjeblikkeligt afspændes og opblødes efter kort tid. Behandlingsformen er udviklet af et amerikansk lægepar i 1940érne og bruges i dag overalt i elite sportsverden. Vi gennemgår og behandler problematikker og skader i områderne Torso – Columna – Pelvis – Ekstremiteter.
  • Refleksakupunktur – Refleksakupunktur er en effektiv akupunkturform hvor vi genstarter kroppens udskillelse af antiinflamatoriske hormoner, samt homoner til smertelindring.
  • Kinesisk akupunktur – Kinesisk akupunktur er en årtusindgammel behandlingsform fra Kina. Behandlingen virker ved at sætte tynde nåle i kroppens meridian-punkter og derved påvirke kroppens energibaner. Formålet er at genetablere eller opretholde kroppens balance.

Vi har stor fokus på klientens/patientens sikkerhed og behandler derfor altid skånsomt og altid kun i bløddele væk fra vitale organer – Er man i tvivl, er man ikke i tvivl – Så sætter man ikke nålen – Vi har også et stort fokus på hygiejne og spritter derfor altid områder af, bruger latexhandsker og benytter hånddesinfektion.

På uddannelsen lærer du at kombinere de 3 nålebehandlinger, så du står med en samlet og yderst effektiv behandling – Nålebehandlinger kan også bruges adskilt og enkeltvis, men erfaringen er at når de kombineres, er resultaterne gode –

Fokus på Akuterapeut uddannelsen er det fysisk aktive menneske, sportsfolk og atleter – Akubehandlinger bruges i dag bredt inden for atletik, crossfit, OCR, cykling, fodbold, håndbold, svømning, styrketræning etc.

Vores vinkel er at det er naturligt at have nåleskræk – Dette tager vi hensyn til på uddannelsen – Vi mener at man kan være en meget professionel Akuterapeut og selv have bekymringer omkring at få nåle – Vi har fokus på at hjælpe andre.

Adgangskrav:

Uddannelsen er åben for alle med en relevant anatomisk og fysiologisk baggrundsviden – Massører, fysioterapeuter, fys.stud., trænere, kiropraktorer, læst idræt, ergoterapeuter etc. – Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål info@sportskrop.dk

Tid:
50 lektioner – 5 undervisningsdage á 10 lektioner – Klassebaseret undervisning

Pris:

BETAL AF 1. GANG: Kr. 4.970,00 – Betaling ved tilmelding – Prisen dækker alt der bruges på uddannelsen af nåle, latexhandsker og undervisningsmaterialer.

Tilmelding: https://sportskropskolen.dk/tilmelding/

Næste opstart:

KØBENHAVN – INTENSIVHOLD – BLIV AKUTERAPEUT – Opstart april 2019 – Hold AKU19-3K – Mandag til fredag i uge 15 – Undervisning fra kl. 08.30 til kl. 16.30 (Inkl. 30 min. frokostpause)

KØBENHAVN – DAGSHOLD – BLIV AKUTERAPEUT – Opstart maj 2019 – Hold AKU19-5K – Tirsdage i ugerne 19 til 23 – Undervisning fra kl. 08.30 til kl. 16.30 (Inkl. 30 min. frokostpause)

Flere hold opdateres snarest.

Eksamen:
Efter bestået eksamen får du udleveret dit uddannelsesbevis med titlen Diplomeksamineret Akuterapeut fra SPORTSKROPSKOLEN.

Undervisningen:
Uddannelsen foregår som klassebaseret undervisning på skolen.

ERFARING GØR FORSKELLEN – Din underviser, Jesper, var/er Soigneur for Pro cykelholdet TINKOFF/SAXO BANK – Soigneur for par nr. 7 til 6dagesløbet – Soigneur for cykelholdet Team ASTANA – Behandler for KIF KOLDING KØBENHAVN (Herre Håndbold Liga holdet) – Soigneur for ProTour cykelholdet TEAM CSC – Faglig ekspert om recovery for RED BULL DK OCR/CROSSFIT – Behandling og coaching af professionelle sportsfolk indenfor professionel cykling, golf (PGA), fodbold (Superliga), håndbold (Elite og landshold), crossfit, tennis, løb, skateboard (Pro), badminton og svømning – Behandler til VM i cykling for landsholdet i landevejscykling – Behandler ved Copenhagen Marathon, Copenhagen Challenge Ironman, Copenhagen IRONMAN, Copenhagen Masters Badminton, Copenhagen Athletics Games, Iform kvindeløb, Alt for damernes kvindeløb, Copenhagen Halvmarathon, Femina kvindeløb, DGI landsstævne, Fitness INSPIRE Convention og behandling af Team Danmark støttede sportsfolk – 18 års behandlererfaring – 20 års erfaring fra fitnessbranchen – 15 års undervisningserfaring – Erfaren foredragsholder om træning, ernæring, behandlinger og restitution – Forhenværende politimand og soldat