Ring til Jesper – Kom til Åbent Hus – Foredrag – Workshops

RING TIL JESPER22381678

Ring til mig mandage til fredage mellem kl. 08:00 og kl. 08:30 – Få svar på dine spørgsmål og hør mere – Jeg er klar ved telefonen og svarer på dine spørgsmål – Svarer jeg ikke lige med det samme, kan det være at jeg taler med en anden, så kan du blot sende en SMS eller email til info@sportskrop.dk med dine spørgsmål eller info om at jeg skal kontakte dig – Efter kl. 08:30 er jeg optaget dagen ud med undervisning.

KOM TIL ÅBENT HUS – Kom og besøg skolen, se lokalerne, hør om uddannelserne, mød din underviser, se undervisningsmaterialerne, hør om dine muligheder og få svar på dine spørgsmål – Datoer, tid og sted for vores Åbent Hus kan du finde som begivenheder på vores facebook side – Find det Åbent Hus du vil deltage ved og tryk deltag – Nemt og simpelt – Velkommen

KOM TIL FOREDRAG OG WORKSHOPS – Jeg holder året rundt GRATIS foredrag og workshops på skolen – Foredrag om restitution for sportsfolk, sportsernæring, træning og mentale kompetencer – Workshops for massører, fysioterapeuter, kiropraktorer og kropsterapeuter – Der er forskellige emner og behandlingsteknikker – Datoer, tid og sted for vores foredrag og workshops kan du finde som begivenheder på vores facebook side – Find det du vil deltage ved og tryk deltag – Nemt og simpelt – Velkommen