Lær akupunktur der virker

BLIV EKSAMINERET SPORTSAKUPUNKTØR PÅ SPORTSKROPSKOLEN - Lær at behandle bevægeapparats problematikker med sportsakupunktur – Du lærer at sætte nåle i muskulaturens triggerpunkter for at sænke tonus og du lærer at sætte nåle i reflekspunkter for smertelindring og som en antiinflammatorisk behandling – Effektiv og simpel behandlingsteknik – Bruges i den professionelle sportsverden - Klassebaseret undervisning - Ingen adgangskrav og afsluttes med en eksamen - Opstart året rundt - Din pris kr. 1.950,00

Lær at behandle bevægeapparats problematikker med sportsakupunktur

Sportsakupunktur er en sikker behandlingsform – Vi bruger korte nåle og har udelukkende fokus på behandling af muskler. Din underviser Jesper på Sportskropskolen var tilbage i 2007 med til at udvikle sportsakupunkturen som vi kender den i dag. Nemlig som en kombibehandling mellem akupunktur i musklernes triggerpunkter og i reflekspunkter med fokus på fysisk aktive og sportsfolk.

Er du Sportsmassør/Massør, Kropsterapeut, Zoneterapeut eller Fysioterapeut kan du på uddannelsen få viden og færdigheder til støtte for dine klienter og patienter

20 lektioner

BETAL AF 1. GANG: Kr. 1.950,00 - Betales ved tilmelding.

• Vejle – Mandag og tirsdag i uge 19/2018 – Hold: AKU1-18V
  • København – Mandag og tirsdag i uge 20/2018 – Hold: AKU1-18K
  • Vejle – Mandag og onsdag i uge 33/2018 – Hold: AKU2-18V
  • København – Mandag og onsdag i uge 34/2018 – Hold: AKU2-18K

Tilmelding:

Send din tilmelding her via hjemmesiden - Du vil herefter modtage en bekræftelse med betalingsoplysninger.

Du sender din tilmelding her: http://sportskropskolen.dk/tilmelding/

1 times eksamen. Efter bestået eksamen får du udleveret eksamensbevis med titlen EKSAMINERET SPORTSAKUPUNKTØR fra Sportskropskolen

Uddannelsen er åben for alle med en relevant behandleruddannelse.

Uddannelsen foregår som klassebaseret undervisning på skolerne i København og Vejle.

Din underviser, Jesper, fra SPORTSKROPSKOLEN har stor undervisningserfaring og har i mere end 15 år stået for uddannelsen af mere end 2500 professionelle Sportsmassører og Sportsterapeuter rundt om i Danmark. Din underviser har været tæt på fitnessbranchen siden 1991. Jesper er desuden Sportsmassør/Soigneur for Pro cykelholdet TINKOFF/SAXO BANK 2014/2015/2016, Par nr. 7 (Michael Mørkøv/Lasse Norman) 6dagesløb, Landsholdet i landevejscykling VM for professionelle og Sportsmassør for KIF KOLDING KØBENHAVN (Herre Håndbold Liga holdet) - Har erfaring som Sportsmassør og soigneur fra Pro Tour cykelholdet TEAM CSC 2005/2006, behandling og coaching af professionelle sportsfolk indenfor professionel cykling, golf (PGA), fodbold (Superliga), håndbold (Elite og landshold), crossfit, tennis, løb, skateboard (Pro), badminton og svømning m.m., sportsmassør og behandler på Landsholdet i landevejscykling VM i Madrid 2005, massør og behandler ved Copenhagen Marathon, Copenhagen Challenge Ironman, Copenhagen Masters Badminton stævne, Copenhagen Athletics Games, Iform kvindeløb, Alt for damernes kvindeløb, Copenhagen Halvmarathon, Femina kvindeløb, DGI landsstævne, Fitness INSPIRE Convention og behandling af Team Danmark støttede sportsfolk.