FÅ VIDEN OM SPORTSERNÆRING DER VIRKER

BLIV EKSAMINERET SPORTSERNÆRINGSVEJLEDER - KØBENHAVN OG VEJLE - SPORTSKROPSKOLEN - FÅ VIDEN OM ERNÆRING FOR AKTIVE OG SPORTSFOLK DER VIRKER - Basal sportsfysiologi - Forbrændingsfysiologi - Kostanbefalinger for sportsfolk - Energibehov - Forbrænding - Kalorier - Kulhydrat - Protein - Fedt - Vitaminer og mineraler - Væske - Kosttilskud - Måltidsfordeling - De 3 Tér - Vægttab - Vægtøgning - Kostvaner / Kostprofil - Måling af blodsukker og Ketosis - Brug af kalorietæller - Du lærer at lave en kropsanalyse med en TANITA vægt med print (Giver udskrift med vægt, BMI, Basal stofskifte, Fedtprocent, Fedtmasse, Visceralt fedt (omkring indre organer), Muskelmasse, Vand i procent og i kg. samt vurderet knoglemasse.) - Energigels, energibarer, proteintilskud, energitilskud (Hvornår og hvordan) - Kost og restitution - Sportsfolk og spiseforstyrrelser - Du lærer at afholde en konsultation/møde med en klient om Sportsernæring (Afklaring - Vejledning - Opfølgning) - Lær at vejlede om Sportsernæring til træning og konkurrence - 60 lektioner - Din pris kr. 4.950,00

FÅ VIDEN OM ERNÆRING FOR AKTIVE OG SPORTSFOLK

BLIV EKSAMINERET SPORTSERNÆRINGSVEJLEDER PÅ SPORTSKROPSKOLEN - FÅ VIDEN OM ERNÆRING FOR AKTIVE OG SPORTSFOLK - Basal sportsfysiologi - Forbrændingsfysiologi - Kostanbefalinger for sportsfolk - Energibehov - Forbrænding - Kalorier - Kulhydrat - Protein - Fedt - Vitaminer og mineraler - Væske - Kosttilskud - Måltidsfordeling - De 3 Tér - Vægttab - Vægtøgning - Kostvaner / Kostprofil - Måling af blodsukker og Ketosis - Brug af kalorietæller - Du lærer at lave en kropsanalyse med en TANITA vægt med print (Giver udskrift med vægt, BMI, Basal stofskifte, Fedtprocent, Fedtmasse, Visceralt fedt (omkring indre organer), Muskelmasse, Vand i procent og i kg. samt vurderet knoglemasse.) - Energigels, energibarer, proteintilskud, energitilskud (Hvornår og hvordan) - Kost og restitution - Sportsfolk og spiseforstyrrelser - Du lærer at afholde en konsultation/møde med en klient om Sportsernæring (Afklaring - Vejledning - Opfølgning) - Lær at vejlede om Sportsernæring til træning og konkurrence - 60 lektioner - Din pris kr. 4.950,00

Uddannelsen er for dig der arbejder med og interesserer dig for aktive og sportsfolk - Få samme viden og kompetencer som bruges i den professionelle sportsverden, cykling, superliga fodbold, herreliga håndbold, professionel atletik, løb, fitness, badminton, golf, ishockey, crossfit, landshold, teams og på Team Danmark støttede sportsfolk – Forstå, vejled og inspirer.

Hvad er optimal sportsernæring i forbindelse med fysisk aktivitet - Få brugbar viden på SPORTSKROPSKOLEN – En uddannelse hvor du ikke blot lærer at vejlede de der skal tabe sig, men også dem der skal tage på eller dem der har den optimale vægt, men ønsker mere energi til en aktiv hverdag. Flere og flere ved, at fremtiden står i de aktives navn og at ernæring og kost skal passes ind i en dagligdag, med sport/motion, arbejde og skole. Alle har i dag viden om at slankekure, slankeprodukter, slankekonsulenter, mirakelkure og skrappe diæter ikke er vejen frem. Hvis du ønsker at leve sundt, så er det derimod kombinationen af god motion og aktivitet, samt sund og nærende ernæring, der er vejen frem. Derfor er fremtidens ernæringsrådgivning og viden, baseret på netop sportsernæring. Brugbar viden direkte fra den professionelle sportsverden.

• Basal sportsfysiologi
  • Forbrændingsfysiologi
  • Kostanbefalinger for sportsfolk
  • Energibehov - Forbrænding - Kalorier
  • Kulhydrat - Protein - Fedt - Vitaminer og mineraler - Væske - Kosttilskud
  • Måltidsfordeling
  • De 3 Tér
  • Vægttab - Vægtøgning
  • Kostvaner / Kostprofil
  • Måling af blodsukker og Ketosis
  • Brug af kalorietæller
  • Du lærer at lave en kropsanalyse med en TANITA vægt med print (Giver udskrift med vægt, BMI, Basal stofskifte, Fedtprocent, Fedtmasse, Visceralt fedt (omkring indre organer), Muskelmasse, Vand i procent og i kg. samt vurderet knoglemasse.)
  • Energigels, energibarer, proteintilskud, energitilskud - Hvornår og hvordan
  • Kost og restitution
  • Madmyter, pseudovidenskab og metaviden.
  • Sportsfolk og spiseforstyrrelser
  • Du lærer at afholde en konsultation/møde med en klient om Sportsernæring (Afklaring - Vejledning - Opfølgning)
  • Sportsernærings restitutions- og konkurrenceplan.

60 lektioner - 6 undervisningsdage á 10 lektioner - Klassebaseret undervisning

BETAL AF 1. GANG: Kr. 4.950,00 - Ved betaling af 1. gang ved tilmelding

BETAL AF 2. GANGE: : Kr. 5.950,00 - Opdeles i to betalinger - Vi tager er administrationsgebyr på kr. 1.000,00 - Du betaler første betaling - dit depositum - på kr. 2.950,00,00 ved din tilmelding og restbeløbet på kr. 3.000,00 betales senest 1 uge før første mødedag på uddannelsen - Første betaling betales ved tilmelding.

• Efterår 2017 - BLIV SPORTSERNÆRINGSVEJLEDER - Opstart oktober - København - Hold ERN17-1K - Mandage og tirsdage fra kl. kl. 08.30 til kl. 16.30 (Inkl. 30 min. frokostpause) - Start i uge 43 og eksamen tirsdag 45 - 24 ledige pladser

Tilmelding: http://sportskropskolen.dk/tilmelding/

1 times eksamen - Efter bestået eksamen får du udleveret eksamensbevis med titlen Eksamineret Sportsernæringsvejleder fra Sportskropskolen

Uddannelsen er åben for alle.

Uddannelsen foregår som klassebaseret undervisning på skolerne i København og Vejle - Du får udleveret undervisningsbøger fra Danmarks Idræts Forbund og Team Danmark.