Mentalterapeut

SPORTS MIND  – VILJEN VÆLGER VIRKELIGHEDEN – BLIV DIPLOMEKSAMINERET MENTALTERAPEUT PÅ SPORTSKROPSKOLEN – 50 LEKTIONER – PRIS KR. 2.455,00 – På Mentalterapeut uddannelsen får du viden direkte fra elite sportsverden og du får kompetencer så du kan coache, hjælpe og vejlede sportsfolk, aktive og atleter med at optimere deres mentale kompetencer – Forstå forbindelsen mellem sind og fysikken – Stressregulering – Copingstrategier – Motivation – Målsætning – Selvtillid – Spændingsregulering – Holdninger og værdier – Selvtale – Teamwork – Koncentration – Følelser og fornuft – Visualisering – Personlighed og identitet – Vilje – Mental konkurrenceforberedelse – Sportspsykologisk model – Sundhedscoaching – Sportscoaching – Chimpmind – Uddannelsen er åben for alle

KOM TIL ÅBENT HUS – Kom og besøg skolen, se lokalerne, hør om uddannelserne, mød din underviser, se undervisningsmaterialerne, hør om dine muligheder og få svar på dine spørgsmål – Datoer, tid og sted for vores Åbent Hus kan du finde som begivenheder på vores facebook side – Find det Åbent Hus du vil deltage ved og tryk deltag – Nemt og simpelt – Velkommen

BOR DU I JYLLAND, PÅ FYN ELLER BORNHOLM – SÅ FÅ KR. 500,00 I BRORABAT – Bor du i Jylland, på Fyn eller Bornholm og tilmelder du dig en af vores uddannelser på INTENSIVHOLD på skolen i København, giver vi dig 1 x kr. 500,00 i BRORABAT pr. hold du deltager på – Vi har elever fra hele Danmark på intensivhold på skolen i København – Dem vil vi gerne hjælpe – Eleverne bor hos venner, familie, hotel, hostel, vandrerhjem eller airbnb – Som en god nordjysk elev sagde “Vil man, så vil man. Og så er det rart at få set noget andet af landet” – KOM MED OS

TILBUD – FÅ GRATIS UDDANNELSER OG SPAR GODE PENGE – Se vores gode tilbud her: https://sportskropskolen.dk/tilbud/

Din underviser, Jesper, har været i elite sportsverden gennem 15 år – Som staff på professionelle cykelhold, fodboldhold, håndboldhold, landshold, teams og Team Danmark støttede sportsfolk har jeg arbejdet tæt sammen med sportsfolkene, tæt på store præstationer, opbygningsfasen, skadesfaserne og har en stor erfaring i at lytte, prøve at sætte mig ind i atletens situation, stille de rigtige spørgsmål der skaber eftertanke og udvikling – Den erfaring danner grundlaget, sammensat med menneskeerfaring fra mit tidligere job som politimand, samt kompetenceudviklende psykologikurser og forskellige coachuddannelser. Teori og erfaring er en optimal kombination, når der skal arbejdes med mennesker, i forsøget på at støtte dem mod højere mål, forstå dem selv, udvikle dem og hjælpe med at løfte dem når de mister troen på egne evner – Den viden og erfaring deler jeg med dig som elev på Mentalterapeut uddannelsen.

På uddannelsen til MENTALTERAPEUT lærer du:

• Forstå forbindelsen mellem sind og fysikken
  • Basal psykologi – Adfærd – Personligheder (Freud og Jung)
  • Stressregulering
  • Copingstrategier
  • Motivation
  • Målsætning
  • Selvtillid
  • Spændingsregulering
  • Holdninger og værdier
  • Selvtale
  • Teamwork
  • Koncentration
  • Følelser og fornuft
  • Visualisering
  • Personlighed og identitet
  • Vilje
  • Mental konkurrenceforberedelse
  • Sportspsykologisk model
  • Sundhedscoaching
  • Sportscoaching
  • Chimpmind
  • Supervision

Dette er uddannelsen for dig der beskæftiger dig med fysisk aktive, sportsfolk og atleter – Dig der vil hjælpe andre med målsætning og forstå motivation – Dig der vil forstå og hjælpe dig selv.

I vores verden bør personer med sygdomme, udfordringer, og lignende søge hjælp hos deres læge – Du får på uddannelsen viden, så du på et lettere plan, kan skønne om du sidder med en klient du kan hjælpe eller om vedkommende bør søge egen læge – Fokus på uddannelsen er fysisk aktive, sportsfolk og atleter og deres ønsker om støtte og sparing.

Du får på uddannelsen udleveret undervisningsmaterialer fra Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark m.m.

50 lektioner – 5 undervisningsdage á 10 lektioner – Klassebaseret undervisning

BETAL AF 1. GANG: Kr. 2.455,00 – Betaling ved tilmelding

Tilmelding:

Send din tilmelding her via hjemmesiden – Du vil herefter modtage en bekræftelse med betalingsoplysninger.

Du sender din tilmelding her: https://sportskropskolen.dk/tilmelding/

Efter bestået eksamen får du udleveret dit uddannelsesbevis med titlen Diplomeksamineret Mentalterapeut fra SPORTSKROPSKOLEN.

Uddannelsen er åben for alle – Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål på info@sportskrop.dk

Uddannelsen foregår som klassebaseret undervisning på skolen.

KØBENHAVN – DAGSHOLD – BLIV MENTALTERAPEUT – Opstart januar 2019 – Hold MEN19-1K – Onsdage i ugerne 4, 5, 6, 7 og 8 – Undervisning fra kl. 08.30 til kl. 16.30 (Inkl. 30 min. frokostpause)

KØBENHAVN – DAGSHOLD – BLIV MENTALTERAPEUT – Opstart marts 2019 – Hold MEN19-2K – Torsdage i ugerne 11, 12, 13, 14 og 15 – Undervisning fra kl. 08.30 til kl. 16.30 (Inkl. 30 min. frokostpause)

KØBENHAVN – INTENSIVHOLD – BLIV MENTALTERAPEUT – Opstart april 2019 – Hold MEN19-3K – Mandag til fredag i uge 15 – Undervisning fra kl. 08.30 til kl. 16.30 (Inkl. 30 min. frokostpause)

KØBENHAVN – DAGSHOLD – BLIV MENTALTERAPEUT – Opstart maj 2019 – Hold MEN19-4K – Fredage i ugerne 19, 20, 21, 22 og 23 – Undervisning fra kl. 08.30 til kl. 16.30 (Inkl. 30 min. frokostpause)