KOM MED OS

Velkommen til skolens og min historie.

Sportskropskolen er opstået ud fra tanken om at det må kunne gøres bedre – Mere simpelt, på den gode måde – Min erfaring efter mange år i branchen var at uddannelser og behandlinger i vores branche fremstod som templer og religioner – At det hele blev for højtragende og for uigennemskueligt for klienter og elever – Det ville jeg gerne gøre op med og få tingene ned på jorden igen – Grundtanken er at skulle jeg med min erfaring selv tage mine uddannelser igen, skulle det være på den måde som det foregår på skolen nu – Omfang, indhold, struktur og hvilken viden og håndværk – Alt det overflødige skåret væk – Ind til benet, effektivt, empatisk og simpelt.

Jeg har stor undervisningserfaring og har gennem de sidste 15-18 år stået for uddannelsen af mere end 3000 professionelle behandlere rundt om i Danmark og Skandinavien.

Som behandler, er jeg den elite-sportsfolk erhvervsledere, skuespillere og politikere søger til, når deres kroppe har brug for restitution, og når deres problemer i muskler og kroppen går ud over deres præstationer.

Som underviser, er jeg den som mange anbefaler at bruge “Jeg deltog på massøruddannelsen. Min underviser Jesper er en ildsjæl, som er yderst engageret, hvilket brænder igennem i undervisningen. Han formår at gøre det lidt kedelige læsestof spændende på en måde så man let husker det. Udover anatomi, fysiologi, praktisk lærende m.m. deler Jesper ligeledes sin viden omkring træning, de gyldne guldkorn og meget andet i forhold til det at virke som kropsbehandler. Jeg kan kun give min bedste anbefaling til Sportskropskolen, der levere en professionel uddannelse med højt niveau.” Læs mere her: https://sportskropskolen.dk/anbefalinger/

Privat er jeg familiefar med stort F – Jeg er 46 år, har en dejlig kæreste og er far til to aktive og meget dejlige børn på 12 år og 16 år, som begge dyrker et aktivt liv med badminton og cykling. Jeg har altid selv været aktiv og trænet, med en tur i forsvaret, spillet Amerikansk Fodbold på eliteniveau, kørt cykelløb, svømmet, løbet 8 maratons, bokset og brugt mange timer i fitnesscenter gennem tiden. Jeg ved hvor meget kropsbehandlinger, ernæring og den rette motivation betyder. Jeg har selv prøvet det meste på min egen krop. Men også altid været god til at lytte til kroppen, fået massage og kropsterapi behandlinger og på den måde undgået (forebygget) mange skader og skavanker.

Efter gode år som politimand, valgte jeg at følge min mavefornemmelse for at arbejde med mennesker på en anden måde – Da jeg altid havde været fysisk aktiv og mærket at kropsbehandlinger var givende, valgte jeg at skifte karriere – Og jeg har ikke kigget mig tilbage siden – At følge min drøm og leve af at behandle og undervise var den rigtige beslutning.

Jeg nyder virkeligt at dele min viden og se mine elever udvikle sig – Jeg kan huske alle mine elever gennem årene og når jeg møder dem, er det en fornøjelse at høre hvordan de har åbnet deres egne klinikker, fået gode jobs i branchen, måske på landshold og i elite sportsverden – At se dem nyde vores fælles håndværk er meget motiverende for mig – Jeg er stolt af alle mine elever.

Sportskropskolen er ikke en skole som mange – Skolen prøver ikke at være et “Tempel” med kitler, mange store og kloge akademiske fremmedord og fine titler – Vi er nede på jorden – Vi er nok mere et “værksted” end et fint og poleret “tempel” – For mig er massage og kropsbehandlinger et håndværk – Selvfølgeligt skal vi have styr på teorien, men det er håndelaget og menneskekontakten der er det vigtigste – Elevens evne til at forstå kroppen, indlevelsesevnen og håndværket er målet med undervisningen – Min titel i den professionelle sportsverden er “Soigneur”, som frit oversat til engelsk betyder “one who cares” – Den vinkel kan jeg godt lide – Jeg tager hånd om mine klienter og mine elever, ligesom jeg forventer at mine elever tager godt hånd om deres klienter.

På skolen deler jeg min viden og erfaringer med dig – Jeg lærer dig alt det vi bruger i den “virkelige” verden, uden at behandlingerne bliver til en religion. Du får alt det effektive med – Kropsmassage, udspændinger, triggerpunkter, akuterapi, sportsterapi, kropsterapi, kostterapi, mentalterapi etc. – Min motto er “Keep it simple – Keep it right”.

Da jeg er en aktiv familiefar, er der dage hvor jeg ikke selv kan passe undervisningen – Det kan være sygdom, børns sport eller andet familiemæssigt. Så er jeg heldig at have et team af undervisere der kan være der for dig – De er alle super professionelle og har min fulde støtte – Jeg tror på et “bæredygtigt arbejdsliv”, hvor der er plads til familie, job og liv i en god balance.

Har du lyst til at starte på skolen eller komme og høre mere, så er du meget velkommen – Jeg holder Åbent Hus, du kan ringe direkte til mig på 22381678 mandage til fredage mellem kl. 08:00 og kl. 08:30 eller du kan sende en mail til mig på info@sportskrop.dk

KOM MED OS – Jeg glæder mig til at møde dig

Mvh. Jesper – SPORTSKROPSKOLEN

ERFARING GØR FORSKELLEN – Din underviser, Jesper, var/er Soigneur for Pro cykelholdet TINKOFF/SAXO BANK – Soigneur for par nr. 7 til 6dagesløbet – Soigneur for cykelholdet Team ASTANA – Behandler for KIF KOLDING KØBENHAVN (Herre Håndbold Liga holdet) – Soigneur for ProTour cykelholdet TEAM CSC – Faglig ekspert om recovery for RED BULL DK OCR/CROSSFIT – Behandling og coaching af professionelle sportsfolk indenfor professionel cykling, golf (PGA), fodbold (Superliga), håndbold (Elite og landshold), crossfit, tennis, løb, skateboard (Pro), badminton og svømning – Behandler til VM i cykling for landsholdet i landevejscykling – Behandler ved Copenhagen Marathon, Copenhagen Challenge Ironman, Copenhagen IRONMAN, Copenhagen Masters Badminton, Copenhagen Athletics Games, Iform kvindeløb, Alt for damernes kvindeløb, Copenhagen Halvmarathon, Femina kvindeløb, DGI landsstævne, Fitness INSPIRE Convention og behandling af Team Danmark støttede sportsfolk – 18 års behandlererfaring – 20 års erfaring fra fitnessbranchen – 15 års undervisningserfaring – Erfaren foredragsholder om træning, ernæring, behandlinger og restitution – Forhenværende politimand og soldat