BLIV RAB OG MOMSFRITAGET SOM BEHANDLER

FÅ EN BESKYTTET RAB TITEL OG BLIV MOMSFRITAGET – OPFYLDER STYRELSEN FOR PATIENTSIKKERHED OG SKAT´S UDDANNELSESKRAV.

FÅ EN BESKYTTET TITEL – BLIV RAB  OG MOMSFRITAGET PÅ SPORTSKROPSKOLEN

RAB ordningen er den eneste officielle massøruddannelse i Danmark. Med RAB kan du få patienter fra sundhedsforsikringer, behandlerforsikring, momsfritagelse og flere og flere virksomheder kræver at du er RAB MASSØR for at kunne blive ansat. Derfor er det vigtigt når du vælger en skole og et uddannelsessted, at du sikrer dig at du har muligheden for at kunne blive RAB. Ikke alle skoler tilbyder denne mulighed. Det gør vi på SPORTSKROPSKOLEN. Og vi har gjort det nemt for dig.

Uddannelseskravet er 660 lektioners uddannelse. Opfylder du det uddannelseskrav kan du blive godkendt RAB massør efter Styrelsen for Patienssikkerhed´s uddannelsesregler og opnå momsfritagelse for dine behandlinger ved SKAT.

Fordele ved RAB MASSØR titlen:

• Klienter fra sundhedsordninger/forsikringsselskaber.
  • Ansættelse ved virksomheder som kræver RAB godkendelse.
  • Momsfritagelse for dine behandlinger.

Sådan gør du:

• Step 1: Tager SPORTSKROPSKOLENS uddannelse til MASSØR/SPORTSMASSÆR – 100 lektioner – Kr. 8.950,00
  • Step 2: Overbygger og tager SPORTSKROPSKOLENS uddannelse til SPORTSTERAPEUT – 50 lektioner – Kr. 4.950,00
  • Step 3: Overbygger og tager SPORTSKROPSKOLENS uddannelse til KROPSTERAPEUT – 50 lektioner – Kr. 4.955,00
  • Step 4: Overbygger og tager SPORTSKROPSKOLENS uddannelse til FUNKTIONELTERAPEUT – 50 lektioner – Kr. 4.960,00
  • Step 5: Tager SPORTSKROPSKOLEN´s 410 lektioners E-LEARNING i anatomi, fysiologi, sygdomslære/farmakologi, psykologi, introduktion til andre alternative behandlingsformer og klinikdrift – Din pris kr. 9.950,00 – Spørg os gerne for uddybelse – Info@sportskrop.dk – Du kan tage E-learning undervisningen ved siden af de praktiske forløb eller tage det efterfølgende – Du vælger selv – E-larning programmet er åbent i 12 måneder – Afsluttes med en eksamen på skolen – Løbende supervision (elev/lære), delprøver og test er en del af programmet.

SE VORES TILBUDSPAKKE – DEN STORE RAB PAKKE – HER: https://sportskropskolen.dk/tilbud/

Så har du samlet 660 lektioners undervisning fordelt på

Anatomi/fysiologi

200 lektioner

Sygdomslære/farmakologi

100 lektioner

Den primære behandlingsform

Klassebaseret undervisning

Massør/Sportsmassør – Sportsterapeut

Kropsterapeut – Funktionelterapeut

250 lektioner

Klinikvejledning/klinikbehandling

10 lektioner

Øvrig sundhedsfaglig undervisning

Introduktion til andre alternative behandlingsformer

100 lektioner

og du opfylder derved de officielle uddannelseskrav på minimum 660 lektioners undervisning til RAB registrering og momsfritagelse.

Når du har opfyldt uddannelseskravet på minimum 660 lektioner, skal du med dit uddannelsesbevis i hånden selv søge om RAB hos en godkendt forening, samt selv kontakte SKAT med henblik på momsfritagelse.

Læs her Styrelsen for Patientsikkerhed ord om RABhttps://stps.dk/da/sundhedsprofessionelle-og-myndigheder/autorisation/registreringsordning-for-alternative-behandlere/

Læs her SKAT´s regler for momsfritagelse for RAB massører: http://skat.dk/skat.aspx?oid=2040163

To betingelser skal være opfyldt samtidig førend en konkret ydelse kan momsfritages efter momslovens § 13, stk. 1, nr. 1:

• Et behandlingskrav. Det betyder, at sundhedsydelsen skal kunne karakteriseres som en behandling.
  • Et uddannelseskrav. Det betyder at sundhedsydelsen skal udføres som led i udøvelsen af lægegerning eller dertil knyttede erhverv.